Aangenaam!

Aangenaam!

Hi! Ik ben De Brabant Videograaf, oftwel Chanel. Samenwonend met mijn vriend en ons hondje in het natuurrijke Bladel, Noord-Brabant. Ik heb na een videografische hobby van enkele jaren er eindelijk voor kunnen kiezen om voor mezelf te beginnen. Op deze pagina laat ik je lekker informeel kennismaken met mij. Aangenaam en hopelijk tot snel!

Wie ben ik?

Zoals je hieronder ziet ben ik een echte dierenvriend met interesse in reizen en natuurlijk videografie! Ik heb het geluk gehad om van mijn uit de hand gelopen hobby mijn werk te maken. In mijn vrije tijd loop ik altijd met een camera te filmen en daarnaast zocht ik deze focus vaak op binnen mijn werkzaamheden als marketeer. Dat was toch een teken dat ik echt liefde voor het vak had. 

Gedurende mijn carrière heb ik allerlei video’s gemaakt. Denk aan een productreveal video voor Solmar, een medewerker interview voor ECR-Nederland en een showroom promo voor Airconditioning de Kempen. 

Een van de leukste video’s die je kunt maken vind ik reisvideografie. Het is natuurlijk veel leuker om aan andere een highlight filmpje van enkele minuten te laten zien van je reis dan 300 foto’s. Van iedere reis die ik maak, probeer ik wel een filmpje te maken. Het is heel leuk om hier creatief bezig te zijn. Voordat we op reis gaan schrijf ik altijd een script uit van welke shots ik zeker in de video wil hebben. Vervolgens gaat het natuurlijk altijd anders dan verwacht en lukt het soms wel om ideeën te filmen en soms niet. Maar ook wordt je op reis altijd aangenaam verrast met de onverwachte schoonheden die andere landen met zich meebrengt. 

Als videograaf maak ik ontzettend veel verschillende filmpjes. Reisvideo’s voor mezelf, productvideo’s voor bedrijven of trouwvideo’s voor bruiloften. Echter ontvang ik ook zo nu en dan een verzoek voor de meest informele setting die je je kunt bedenken. Namelijk een bier/voetbaltoernooi! Ook dit is ontzettend lachen en compleet anders dan andere video’s die ik maak. Het is voor vriendengroepen ontzettend leuk om terug te kijken hoe plezier met elkaar gemaakt wordt. Tevens vang ik met de camera een hoop onopgemerkte hilarische beelden van situaties waar de opdrachtgevers later bij de preview ontzettend hard om kunnen lachen. De lach van de opdrachtgever bij het eindresultaat is uiteindelijk de beloning waar ik het als videograaf voor doe.