Stel je eigen pakket samen

Iedere bruiloft is uniek. Zo is ook iedere aanvraag voor een trouwvideo uniek. Daarom geef ik je graag de kans om je eigen pakket samen te stellen met de onderstaande bouwstenen. Kies makkelijk de onderdelen die jullie belangrijk vinden voor de trouwvideo en stel hiermee makkelijk jullie aanvraag voor een trouwvideo op. Klik op de tabjes om meer te lezen en de prijs te zien van een onderdeel.

Met de onderstaande prijzen stel je jullie eigen pakket samen. Deze eindprijzen zijn exclusief overnachtingskosten bij trouwerijen op een afstand van meer dan 1,5 uur rijden van uit gemeente Bladel. In deze situatie wordt met het bruidspaar naar actuele prijzen van een nabij liggend hotel gekeken.

Essentiële onderdelen

Kennismakingsgesprek (inbegrepen)

Nadat jullie contact op hebben genomen gaan we gezellig even kennismaken. Jullie kunnen kiezen voor een online kennismaking. Ik stuur jullie dan een Teams-uitnodiging voor een online kennismaking op een doordeweekse dag in de avond of in het weekend. 

Nadat jullie contact op hebben genomen gaan we gezellig even kennismaken. Jullie kunnen kiezen voor een live kennismaking. Wanneer de locatie waar we afspreken binnen een straal van 40 kilometer ligt is het kennismakingsgesprek vrij van kosten. Voor een kennismakingsgesprek op een verdere afstand dan 40 km worden reiskosten berekend.

Doordeweeks tarief: € 0,21 per kilometer
Weekendtarief: € 0,21 per kilometer

 

Dagopnamen (verplicht)

Heb je interesse in een kleine dagopname? Dan is 4 uur filmtijd wellicht geschikt voor jou. 4 uur filmtijd is voldoende voor het opnemen van één van de volgende onderdelen van een trouwdag, bijvoorbeeld:

  • Het klaarmaken en de First Look
  • De ceremonie
  • Het feest

Tarief: € 320,-

Heb je interesse in een gemiddelde dagopname? Dan is 6 uur filmtijd wellicht geschikt voor jou. 6 uur filmtijd is voldoende voor het opnemen van een van de volgende onderdelen van een trouwdag, bijvoorbeeld:

  • Het klaarmaken met de First Look en de ceremonie
  • De ceremonie met aansluitend de receptie en het diner
  • Het diner met aansluitend het feest

Tarief: € 480,-

Heb je interesse in een langere dagopname? Dan is 9 uur filmtijd wellicht geschikt voor jou. 9 uur filmtijd is voldoende voor het opnemen van een van de volgende opzetten van een trouwdag, bijvoorbeeld:

  • Het begin van de dag met het klaarmaken, de First Look, de ceremonie, de receptie en het toosten tot aan het diner. 
  • De ceremonie, de receptie en het toosten, het diner en het feest.

De 9 uur dagopname is inclusief enkele kleine eet-/drinkpauzes die genomen worden wanneer daar momenten voor zijn. 

Doordeweeks tarief: € 720,-

Heb je interesse in een uitgebreide dagopname? Dan is 12 uur filmtijd wellicht geschikt voor jou. 12 uur filmtijd is voldoende voor het opnemen van een van de volgende opzetten van een trouwdag, bijvoorbeeld:

  • Het begin van de dag met het klaarmaken, de First Look, de ceremonie, de receptie en het toosten, het diner en het begin van het feest.
  • De ceremonie, de receptie en het toosten, het diner tot aan het eind van het feest.

De 12 uur dagopname is inclusief enkele kleine eet-/drinkpauzes die genomen worden wanneer daar momenten voor zijn. 

Tarief: € 960,-

Heb je interesse in een maximale dagopname? Dan is 15 uur filmtijd wellicht geschikt voor jou. 15 uur filmtijd is voldoende voor het opnemen van de gehele trouwdag. Denk hierbij aan; het begin van de dag met het klaarmaken, de First Look, de ceremonie, de receptie en het toosten, het diner en het volledige feest. 

De 15 uur dagopname is inclusief enkele kleine eet-/drinkpauzes die genomen worden wanneer daar momenten voor zijn. 

Tarief: € 1.200,-

Programmakosten € 169,98 (VERPLICHT)

Om de video te kunnen bewerken heb ik diverse programma’s nodig. Ik bewerkt de video’s in Premiere Pro. Tevens maak ik gebruik van betaalde rechtenvrije muziek die onder de video wordt afgespeeld. Daarnaast lever ik de video online via een downloadlink en in een hardware vorm aan. Deze kosten worden samengevat onder programmakosten die in iedere offerte worden opgenomen. 

Nabewerking € 580,- (Verplicht)

Binnen enkele weken na de trouwdag ontvangen jullie een preview van de dagopnamen in de vorm van een social media reel (incl. bedrijfslogo). Deze reel geeft jullie een idee van hoe de andere films eruit komen te zien. Deze wordt ook door mij op social media geplaatst.

De trouwdag wordt samengevat in een highlight video van 3, 4 of 5 minuten. De opbouw van deze video bespreken we samen in het kennismakingsgesprek. Welke momenten vind je belangrijk? Wil je de geloften in de film? Welke kleuren vind je mooi en welke muziek hoor je graag? Deze film ontvang je binnen 2 maanden na de trouwdag.

Ik film veel uren gedurende de dag. Enkele minuten hiervan komen in de highlight video. Wil je nou meer zien van de dag? Dan kun je de dagdocumentaire bekijken. Deze film van 2 tot 4 uur bevat alle geschoten beelden van de dag. Dit is een langere onbewerkte film met rauwe beelden van de ceremonie de geloften en onder andere speeches met tussendoor extra beeldmateriaal van de rest van de dag. Ik bied deze films inclusief aan omdat ik het zonde vind dit weg te gooien, terwijl ik jullie er wellicht heel blij mee kan maken!

Extra onderdelen

Drone beelden

Drone beelden kunnen net die magische toevoeging zijn voor een video. Ze vangen jouw dag vanuit de lucht. Wil je drone beelden van de locatie of juist bij het oplopen naar het altaar? Dat is allemaal mogelijk! Houd er rekening mee dat niet overal met de drone gevlogen mag worden en dat het afhankelijk is van de weersomstandigheden.

€ 50,-

Audio opname

Ben je van plan om zelf geloften voor te lezen of gaan je gasten speechen? Dan is het erg leuk om dit op te nemen met een microfoontje in de borstzak van de bruidegom of de speecher. Dit geluid is een stuk beter verstaanbaar dan het rauwe geluid van mijn camera. Deze audio opnamen worden in de video’s verwerkt. 

€ 50,-

Songfinch

Songfinch werkt samen met Amerikaanse songwriters die op basis van jouw omschrijving een fantastisch gepersonaliseerd liedje aan kunnen leveren. Wil je als verrassing een waarderingslied voor je partner laten schrijven of juist een bedanklied voor de gasten van je trouwdag? Dit lied gebruik ik als muziek onder de highlightvideo. 

€ 199-

Second Shooter

Met 2 videografen vang je gegarandeerd de mooiste momenten op beeld. Ook heb je keus uit veel meer beeld voor in je trouwvideo. Met 2x zo veel beeld heb je geen gevoel dat de dag aan je voorbij is gevlogen wanneer je de film terug kijkt. Pak beide gezichtsuitdrukkingen bij de First Look of het ja-woord of juist de gekste dansmoves van al je gasten.

€ 500,-

Same Day Edit

Wil je ’s avonds alvast een deel van je dag laten zien aan de avondgasten? Dat kan met een Same Day Edit. Hiervoor wordt een Second Shooter (€500,-) meegenomen die tijdens geschikte momenten alvast aan de slag gaat met het reviewen van het beeldmateriaal terwijl ik als originele videograaf verder ga met het filmen van de dag.

€ 150,-

Piano Soundtrack

Heb je een lievelingslied wat je graag als muziek onder je trouwvideo zou willen? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om mij een piano soundtrack op te laten nemen van jouw favoriete muziek, die ik vervolgens als muziek onder jouw trouwvideo kan bewerken. Kies 1 lied of stukken van meerdere liedjes en zet mij spelend aan het werk!

€ 400,-

Save The Date

Wil je middels een video je Save The Date aankondigen bij je familie en vrienden? Maak dan gebruik van de Save The Date filmoptie! Hiervoor spreken we een uurtje filmtijd af waarin we wat leuke intieme beelden opnemen op een locatie naar keuze die vervolgens in een film van 30 tot 60 seconden worden bewerkt.

€ 100,-