Wat houdt het compactpakket in?

Een compactpakket is een beknopt pakket waarmee de belangrijkste gebeurtenis van de dag videografisch vast kunt leggen. Voor sommige bruidsparen is dat het klaarmaken of de ceremonie en voor anderen is dat de receptie en het diner. Wat ook je voorkeur heeft, met het keuzepakket heb je gegarandeerd dat belangrijkste moment voor jou op video.

Waaruit bestaat het compactpakket?

Het compactpakket bevat enkele onderdelen die essentieel zijn voor de service. Maar wat houdt het allemaal in? Dat leg ik je hieronder uit!

► 4 uur momentopname

Het vastleggen op video van het door jou gekozen belangrijkste moment van de dag. Meestal neemt dit moment 4 uur in beslag. Dat is voldoende tijd om materiaal te filmen en hiervan een korte highlight van het moment te maken.

► Nabewerking

Na de grote dag ga ik druk aan de slag met het bewerken van jullie trouwvideo. Hier gaan flink wat uurtjes inzitten. Ik bekijk al het gefilmde materiaal en kies hier de mooiste momenten uit om uiteindelijk in het eindresultaat te verwerken.

► Programmakosten en apparatuur huur

Afhankelijke van je wensen natuurlijk, maar soms komt het voor dat extra materiaal gehuurd moet worden voor jou film. Tevens maakt jouw film zichzelf natuurlijk niet maar wordt er gebruik gemaakt van een professioneel edit systeem.

► Drone en audio opnamen

Soms is het mogelijk om bij een trouwlocatie hele gave drone opnamen te maken. Als dit is toegestaan kan dit een leuke toevoeging zijn aan jullie video. Ook wordt met een microfoon de geloften/speeches van de dag opgenomen zodat deze onder de video gebruikt kunnen worden. 

► 3 video aanlevering

Je ontvangt 3 aanleveringen van mij. De social media reel: Deze video van maximaal 1 minuut, inclusief een bedrijfslogo, ontvang je zodat je deze op social media kunt plaatsen. Deze ontvang je op redelijk korte termijn na de grote dag. Zie dit als een trailer voor je daadwerkelijke trouwfilm. De highlight film is het uiteindelijke resultaat van je trouwfilm. Hierin staan de mooiste momenten van de speciale gebeurtenis op jullie grote dag. En je ontvangt een rauwe dagdocumentaire van maximaal 4 uur met alle rauwe beelden die ik gefilmd heb gedurende de dag. 

Dit pakket is exclusief reiskostenvergoeding.

Fotografie door Nansee Photography

✓ Kort maar krachtig

✓ Voor ieder budget

✓ Snelle levering

✓ Aanpasbaar