Wat houdt het all-in pakket in?

Een all-in pakket is het meest gekozen pakket waarmee de gehele dag videografisch vast wordt gelegd. Dit kost ongeveer 10 uur aan filmtijd. Binnen deze tijd wordt het klaarmaken, the first-look, de photoshoot, de ceremonie en alles wat je daarna nog gepland hebt tot aan het feest, gefilmd. Bespreek gerust met mij wat voor jou de belangrijkste momenten zijn op deze dag zodat ik goed de focus kan leggen tijdens het filmen.

Waaruit bestaat het all-in pakket?

Het all-in pakket bevat alle onderdelen die essentieel zijn om de volledige trouwdag goed op video vast te leggen. Maar wat houdt het allemaal in? Dat leg ik je hieronder uit!

► 10 uur dagopname

Het vastleggen op video van de gehele dag geeft de ruimte om geen enkel moment op de dag te missen. Wanneer we starten met het filmen is aan jou. De rest van de dag volg ik jou en film ik alles wat de hele dag plaats vindt.

► Nabewerking

Na de grote dag ga ik druk aan de slag met het bewerken van jullie trouwvideo. Hier gaan flink wat uurtjes inzitten. Ik bekijk al het gefilmde materiaal en kies hier de mooiste momenten uit om uiteindelijk in het eindresultaat te verwerken.

► Programmakosten en apparatuur huur

Afhankelijke van je wensen natuurlijk, maar soms komt het voor dat extra materiaal gehuurd moet worden voor jou film. Tevens maakt jouw film zichzelf natuurlijk niet maar wordt er gebruik gemaakt van een professioneel edit systeem.

► Drone en audio opnamen

Soms is het mogelijk om bij een trouwlocatie hele gave drone opnamen te maken. Als dit is toegestaan kan dit een leuke toevoeging zijn aan jullie video. Ook wordt met een microfoon de geloften/speeches van de dag opgenomen zodat deze onder de video gebruikt kunnen worden.

► 3 video aanlevering

Je ontvangt 3 aanleveringen van mij. De social media reel: Deze video van maximaal 1 minuut, inclusief een bedrijfslogo, ontvang je zodat je deze op social media kunt plaatsen. Deze ontvang je op redelijk korte termijn na de grote dag. Zie dit als een trailer voor je daadwerkelijke trouwfilm. De highlight film is het uiteindelijke resultaat van je trouwfilm. Hierin staan de mooiste momenten van de speciale gebeurtenis op jullie grote dag. En je ontvangt een rauwe dagdocumentaire van maximaal 4 uur met alle rauwe beelden die ik gefilmd heb gedurende de dag.

Dit pakket is exclusief reiskostenvergoeding.

Fotografie door Charlie Yada Photography

✓ Representatief voor je volledige dag

✓ Aan te passen aan jouw wensen

✓ Levertijd binnen 8 weken

✓ Incl. alle belangrijkste momenten van de dag