Snelle communicatie
Voor ieder budget
Flexibel
Vrijblijvende offerte
Brabantse gezelligheid
Voor ieder budget
Snel & flexibel
Vrijblijvend voorstel

Foto door Angela Kiemeneij Fotografie

Waarom een videograaf op je bruiloft?

Een bruiloft is natuurlijk een van de mooiste dagen van je leven, welke ook ontzettend druk is. Het belangrijkste is dat jij deze dag geniet van de liefde en plezier om je heen. Het ultieme gevoel van nagenieten is dan ook het terugkijken van deze fantastische dag. Een geslaagde video kijk je dan ook nog jaren lang terug met familie, vrienden, kinderen of fijn samen. Is dit jarenlange plezier waardevol voor jou? Ben dan niet bang om te investeren in een goede videograaf!

Een bruiloft is een dure maar fantastische dag. Jullie stellen samen een geschikt budget op voor alle onderdelen die geregeld moeten worden. Stel je budget op naar hoeveel waarde je aan ieder onderdeel hecht. Is een video belangrijk voor je? Bewaar het regelen van een videograaf dan ook niet tot het laatst van je budget maar bereid dit op tijd voor. 

Heb je besloten dat je een video van de mooiste dag van je leven wil? Dan kom ik van pas! Ik streef er naar om jullie grote dag zo goed mogelijk op film vast te leggen en de leuke en emotionele momenten met mijn camera op te vangen. Na een kennismakingsgesprek en wat voorbereiding ben ik klaar voor de start! Lees verder om te ontdekken wat de service inhoudt!

Wat kun je van mij als videograaf verwachten?

De grote dag begint! Ik ben op tijd aanwezig om de dag van het begin tot het eind voor jullie vast te leggen. Ik houd rekening met de focuspunten die we in het kennismakingsgesprek hebben besproken en ik probeer iedereen met zijn of haar beste kant in beeld te brengen. Het is mogelijk om als bruidspaar een microfoon te dragen om de geloften op te nemen of een microfoon te plaatsen om speeches op te nemen. Natuurlijk gebeurd dit allemaal zo onopvallend mogelijk en op de achtergrond zodat geen enkele storing jullie plezier onderbreekt. Heb je nog extra verzoeken? Zo gek als je het kunt bedenken, ik heb het al voorbij horen komen. Hoe gekker hoe leuker! Denk aan een first look met een hond, een ballonnendrop op het feest, het laten brengen van de ringen door een huisdier etc. 

 

 

Na de grote dag ga ik druk aan de slag met het bewerken. Dit proces zal enkele weken in beslag nemen. Omdat ik nog fulltime werk overdag ben ik enkel beschikbaar in de avonduren en in het weekend voor edit werkzaamheden. Ik remix een geschikte soundtrack voor onder de video. Ik kijk al het gefilmde materiaal van de dag 2 tot 3x terug om de bruikbare stukken eruit te knippen. Vervolgens plaats ik het beeld op een geschikte manier over de soundtrack. Dit is even zoeken en meten. Als laatst maak ik de kleuren mooi en exporteer ik de video’s wat in totaal ook wel 24 uur in beslag kan nemen. Heb je een specifiek idee bij de video? Heb je een liedje in gedachten of heb je een gave transitie gezien die je graag terugziet in jouw trouwfilm? Dit is allemaal bespreekbaar.

 

Alle projecten

Reviews

“Via via zijn we bijna Chanel terecht gekomen. Hebben even lang getwijfeld of we een videograaf wilde voor onze bruiloft. Uiteindelijk, na gesprekken met Chanel, ervoor gekozen om haar in te huren. Uiteindelijk zijn wij super blij met het eindresultaat!! De gesprekken met Chanel liepen heel erg fijn, ze komt ook echt met ideeën wat ze bij andere bruiloften doet. Ze zorgt ervoor dat het resultaat echt bij ons is gebleven. Op de dag zelf was ze ook heel erg fijn. Ze legt uit wat ze wil doen en wat ze voor ogen ziet. Chanel is op een hele prettige manier aanwezig op de dag zelf en kijken terug op een fijne ervaring met haar.”

* * * * * 
– Lisa & Patrick

“Chanel heeft onze prachtige dag gefilmd. Wat een spontane, gezellige en toch ook rustige meid. Heel fijn om erbij te hebben op de grote dag. Hele fijne samenwerking met onze fotograaf. Vaak niet in de gaten dat ze met z’n 2e erbij waren. Al snel de teaser binnen en alle rauwe beelden, dat was al meteen traantje laten. Toen we enkele weken later de highligt video binnen kregen waren we nog enthousiaster. Groot pluspunt vind ik dat we de rauwe beelden hebben gekregen, had ik niet verwacht maar dit geeft echt weer hoe sommige dingen zijn gelopen. Heel leuk en grappig om terug te zien. Chanel nogmaals super bedankt, we zijn heeeeel blij met het eindresultaat 😍
Je bent een vakvrouw en heel veel succes met alles wat er op je pad gaat komen!”

* * * * * 
– Tineke & Nick

“WAUW 😍 wat een geweldige beelden hebben we van onze bruiloft ontvangen en wat prachtig in elkaar gezet! Zo ontzettend blij dat we dit aan Chanel hebben over gelaten & er nog enorm van kunnen nagenieten echt een toppertje!”

* * * * * 
– Milette & Marijn

“Geweldige ervaring gehad met Chanel op onze trouwdag en we zijn enorm blij met de beelden! Ze is super lief en heeft ons echt op ons gemak laten voelen. We kregen super snel een preview die al veel belovend was, maar toen we eenmaal onze highlight video kregen, waren we echt ondersteboven van het resultaat, het was zo mooi geworden!”

* * * * * 
– Nick & Nina

“Lieve Chanel, wat heb je onze dag prachtig vast weten te leggen!! Met een lach en een traan bekijken we regelmatig de door jou gemaakte video’s terug, omdat je vooral echt de juiste momenten hebt weten vast te leggen. Daarnaast heb je deze op zo’n mooie manier weten te monteren dat we heel de dag weer herbeleven. Je hebt tijdens het filmen ook veel creatieve ideeen er ingegooid en dit maakt de video nog leuker. Je was naderhand ook heel flexibel, professioneel en waardeerde onze inbreng. Wat daarnaast ook zeker belangrijk is om te benoemen is dat we ons bij jou vanaf de eerste minuut op ons gemak voelden en we helemaal op een lijn zaten. Je bent gewoon zo’n warm, behulpzaam, gezellig en lief mens 🙂 Je hoorde helemaal bij de bruiloft en met de prachtige video’s hadden we dan ook geen betere videograaf kunnen wensen: DANKJEWEL met hoofdletters!!”

* * * * * 
– Mariska & Frank

Wat zijn de kosten?

Jullie hebben vast een budget in gedachten voor een trouwfilm. Dit budget is voor iedereen anders. Om voor ieder wat wils te creëren heb ik verschillende voorbeeldpakketten opgesteld die wellicht perfect passen bij jouw trouwdag. Of misschien weet je heel goed wat je wil en wil je jouw eigen pakket samenstellen. 

De onderstaande pakketten zijn exclusief overnachtingskosten bij trouwerijen op een afstand van meer dan 1,5 uur rijden van uit gemeente Bladel. In deze situatie wordt met het bruidspaar naar actuele prijzen van een nabij liggend hotel gekeken. 

Is het mogelijk om korting te ontvangen voor mijn aanvraag van 2024? Ja natuurlijk! Een bruiloft is al ontzettend duur en ik denk daarom graag met jullie mee over de kosten. Is je bruiloft binnen 1 uur rijden vanaf Bladel, mag ik de video op mijn website/social media gebruiken en heb je geen bezwaar tegen een flexibele leverdatum van 3 tot 4 maanden in plaats van 2 maanden levertijd? Dan kun je tot € 100,- korting ontvangen!

Stel je eigen pakket samen ▷

Populairse keus!
Actieprijs 2024

Lijkt dit je wat?

Neem contact met mij op voor een offerte die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.