De Brabant Videograaf – Blog Tineke & Nick – Bruiloft trouwfilm

Bruiloft trouwfilm Tineke & Nick

Lees in deze blog meer over de bruiloft van Tineke & Nick en hoe hun trouwfilm tot stand is gekomen. Laat mij, De Brabant Videograaf, je vertellen over hoe ik de dag heb ervaren!

De dag begon in het ouderlijk huis van Tineke waar moeders al klaar zat voor de make-up en Tineke alle benodigdheden nog aan het sorteren was. We zochten een mooie fotolocatie in de woning waar we de jurk konden highlighten. Toen Tineke klaar zat voor haar make-up gingen de fotograaf en ik aan de slag met de accessoires. 

De Brabant Videograaf - Blog Tineke & Nick - Bruiloft trouwfilm

Na het vastleggen van de accessoires zijn de fotograaf en ik samen naar Nick gereden om zijn klaarmaak shots te filmen. Daar was nog een andere belangrijke gast van de bruiloft aanwezig, namelijk de ringdrager Balou. Een lieve en enthousiaste golden retriever die ontzettend leuk was om te filmen. 

In een prachtige vrachtwagen van VDH haalde Nick Tineke op. De first look vond plaats in de regen maar was daarom zeker niet minder spetterend. We gingen door naar de fotolocatie die nog extra was geregeld vanwege de regen, het monument van Riel in Heukelom. Een hele interessante locatie met veel mogelijkheden. Vervolgens gingen we door naar De Voortse Loop in Hilvarenbeek waar een intieme trouwceremonie plaatsvond. Nadat Balou de ringen bracht en een familielid de ceremonie aan elkaar had gepraat was het tijd voor het uitwisselen van het ja-woord en de ringen.

Onderweg naar de bruidstaart liepen Tineke en Nick samen door een zwerm van bellenblaas. Na een gezamenlijke toost met Schrobbelèr was het tijd voor het aansnijden van de taart. Vervolgens gingen we door met een gezellige informele fotoshoot waarna het tijd was om naar de feestlocatie te verplaatsen. Daar genoten we van een overheerlijke barbecue in het zonnetje waarna er nog even werd gedecoreerd voor het feest. 

Na de felicitaties startte Tineke met een dans met haar vader en nam Nick het over. Toen was het tijd voor het grote dansfeest. We schoten tussendoor nog wat avond foto’s bij de vrachtwagens en wat film materiaal van dansende gasten die een en al plezier maakte. Wat een top dag!

Lees hieronder hun review:

“Chanel heeft onze prachtige dag gefilmd. Wat een spontane, gezellige en toch ook rustige meid. Heel fijn om erbij te hebben op de grote dag. Hele fijne samenwerking met onze fotograaf. Vaak niet in de gaten dat ze met z’n 2e erbij waren. Al snel de teaser binnen en alle rauwe beelden, dat was al meteen traantje laten. Toen we enkele weken later de highligt video binnen kregen waren we nog enthousiaster. Groot pluspunt vind ik dat we de rauwe beelden hebben gekregen, had ik niet verwacht maar dit geeft echt weer hoe sommige dingen zijn gelopen. Heel leuk en grappig om terug te zien. Chanel nogmaals super bedankt, we zijn heeeeel blij met het eindresultaat 😍
Je bent een vakvrouw en heel veel succes met alles wat er op je pad gaat komen!”

* * * * *
– Tineke & Nick

Dit bruidspaar maakte gebruik van het ‘All-in-pakket’.

Lees meer blogs ►

De Brabant Videograaf – Blog Tineke & Nick – Bruiloft trouwfilm

De Brabant Videograaf – Blog Tineke & Nick – Bruiloft trouwfilm