17 december 2022 mocht ik als videograaf een Styled Shoot voor een Barn Wedding bijwonen. Na een lange tijd stil te hebben gezeten kreeg ik de kans om opnieuw in het videografische vak te springen. Een super interessante en leerzame dag vol behulpzame en hardwerkende mensen met specialismes in allerlei verschillende vakgebieden.

Foto’s door Nancy van Nansee Photography

Hoe zag de dag er uit?

Het was een koude dag met een temperatuur van -1 graden, maar dat mocht de pret en motivatie niet drukken! Na een flinke rit naar de fantastische locatie verzamelde alle leveranciers zich op de fantastische trouwlocatie in Ravenstein. Na een kopje thee en koffie konden we van start met het opbouwen van de styled shoot. Zo startte Inge met het opmaken van model Anouk en startte Tamara en Stanley van Bohemian Weddings met de opbouw van onder andere de ceremonie en de dinertafel. Hierbij maakte zij gebruik van ontzettend mooie eigen styling producten en bijgehuurde styling producten van Happy Vintage. De locatie werd sfeervol en natuurlijk aangekleed met prachtige bloemen door Flwrrebel en Demali Creations.

Samen met fotografen Nancy van Nansee Photografphy en Charlie van Charlie Yada Photography liep ik rond om alles op camera vast te leggen. We cirkelde om elkaar heen om de mooiste shots te maken van de trouwringen van Rozenhof, het trouwpak van Ibrahim Tosun, de bruidsjurk van Hartenvrouw Bruidsmode en de fantastische sieraden van DRKS. Ook kregen we de kans om 2 spetterende trouwauto’s van jetrouwautohuren.nl en om zelf aan de slag te gaan met het decoreren van de stationery decoratie van Rosalie Designstudio en de bedankjes van van Thankz.

Eenmaal alles voorbereid kon de ceremonie beginnen. Alle leveranciers trokken hun acteerskills uit de kast om als daggasten te fungeren terwijl ze met ons luisterde naar de inspirerende woorden over modellen Anouk en Rustam, verteld door trouwambtenaar Maddy Schoonjans van Trouwen in Balans.

Na het maken van een leuke groepsfoto begon het opruimen en warmde we op met een kopje koffie of thee terwijl we werden getrakteerd op overheerlijke koekjes en gebak van Deliscu Patisserie De Luxe. De dag zat er op en ik begon met een tevreden gevoel aan mijn rit terug naar huis. De volgende dag begon mijn editproces voor een representatieve aftervideo.

Deze dag is te danken aan het fantastische organisatie team; Flwrrebel, Demali Creations en Bohemian Weddings.

Foto’s door Charlie van Charlie Yada Photography

Bekijk hieronder het eindresultaat

Bekijk hieronder extra foto's

StyledShootBarn_NanseePhotography-51
StyledShootBarn_NanseePhotography-66
StyledShootBarn_NanseePhotography-93
StyledShootBarn_NanseePhotography-98
StyledShootBarn_NanseePhotography-122
StyledShootBarn_NanseePhotography-103
StyledShootBarn_NanseePhotography-197
StyledShootBarn_NanseePhotography-219
StyledShootBarn_NanseePhotography-255
StyledShootBarn_NanseePhotography-304
IMG_3979
IMG_4200
IMG_4931
IMG_5809
IMG_4996
IMG_3527
IMG_3761
StyledShootBarn_NanseePhotography-51 StyledShootBarn_NanseePhotography-66 StyledShootBarn_NanseePhotography-93 StyledShootBarn_NanseePhotography-98 StyledShootBarn_NanseePhotography-122 StyledShootBarn_NanseePhotography-103 StyledShootBarn_NanseePhotography-197 StyledShootBarn_NanseePhotography-219 StyledShootBarn_NanseePhotography-255 StyledShootBarn_NanseePhotography-304 IMG_3979 IMG_4200 IMG_4931 IMG_5809 IMG_4996 IMG_3527 IMG_3761

Met dank aan