De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

Save The Date Daisy & Jake

Lees in deze blog meer over de Save The Date van Daisy & Jake. Dit bruidspaar belde mij in de zomer van 2023 met het nieuws dat ze zo snel mogelijk, eigenlijk in dezelfde avond in verband met de zon, een trouwvideograaf nodig hadden omdat hun eigen videograaf had afgezegd en geen vervanging had geregeld. Ze hadden namelijk afgesproken dat ze die avond een Save The Date film op zouden nemen die ze via hun social media konden laten zien aan betrokken vrienden en familie. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar ik vond het leuk om dit eens te proberen. Dus natuurlijk stond ik diezelfde avond klaar met camera in hand op de Cartierheide in Eersel. 

Save The Date Daisy & Jake

Op de Cartierheide in Eersel hadden wij alle vrijheid om diverse shots op te nemen voor de Save The Date. Ik had wat drone opnamen gemaakt, wat detail shots van de natuur en natuurlijk super romantische shots van Daisy en Jake samen. Dit stel was in het begin een beetje verlegen voor de camera maar met wat geruststellende woorden waren ze hier snel overheen. 

Vooral Jake was een echte danser en dit wilde we al wat in de film terug laten komen. Ook was het goed om alvast even te oefenen voor de openingsdans. We schoten wat close-ups en wat intieme beelden voordat de zon volledig onder was. 

De dagen daarna ben ik druk bezig geweest met het bewerken van de Save The Date film waar Daisy & Jake vervolgens zo blij mee waren dat ze ervoor kozen om ook hun trouwfilm van de bruiloft in 2025 bij mij te boeken. Wat een eer! Aan de hand van deze ervaring heb ik dus ook besloten om het filmen van een Save The Date toe te voegen aan de uitbreidingsopties in mijn pakketten. 

Lees meer blogs ►

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm