De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

Bruiloft trouwfilm Lisa en Patrick

Lees in deze blog meer over de bruiloft van Lisa & Patrick en hoe hun trouwfilm tot stand is gekomen. Laat mij, De Brabant Videograaf, je vertellen over hoe ik de dag heb ervaren!

Lisa en Patrick trouwde op 9 september 2023. Ik startte mijn dag in huis van de ouders van Lisa waar ze bij aankomst al druk bezig waren met make-up en haar. Na wat shots van de jurk en accessoires ben ik met de fotograaf naar het huis van Patrick en Lisa gereden om daar het klaarmaken van bruidegom Patrick te filmen. Hier was ook hun enthousiaste zoontje Sen van de partij. Na wat gave shots van de auto was het tijd om vlug terug te gaan naar Lisa zodat we de First Look konden filmen.

De Brabant Videograaf - Blog Lisa & Patrick - Bruiloft trouwfilm

Eenmaal teruggekomen bij Lisa was Lisa al volledig aangekleed in haar prachtige jurk. Daarom hebben we wat shots nog even in scene gezet omdat deze een leuke toevoeging waren aan de video. Lisa koos ervoor om een First Look te doen met haar vader, haar broer en daarna met Patrick. En wat kreeg zij enthousiaste reacties! Dit is altijd een van mijn meest favoriete momenten om te filmen.

Lisa en Patrick reden in hun gave groene trouwauto naar de fotolocatie in Vessem bij het Groot en Klein meer. Een prachtig beschutte fotolocatie aan het water en in de bossen. Het was ontzettend warm, wel 30 graden, dus de schaduw kwam goed van pas. We hebben wat leuke shots gemaakt van het complete gezin en veel van Lisa en Patrick samen. De fotolocatie gaf veel variatie door de diverse aanwezigheid van natuur.

Na de fotoshoot zijn we naar de trouwlocatie Mout & Hout gegaan in Vessem. Alles stond al klaar en de daggasten hadden plaatsgenomen voor de ceremonie. Op emotionele muziek wandelde het bruidspaar afzonderlijk van elkaar onder begeleiding van familie naar het altaar. Lisa en Patrick hadden al een geregistreerd partnerschap maar wilde op deze dag nog officieel het ja-woord aan elkaar geven. Een familievriend leidde dan ook de ceremonie op een hele persoonlijke manier. De ceremonie was maar kort, welgeteld 11 minuten lang wat er voor zorgde dat ik wat minder beeldmateriaal had voor de film, maar het gezelschap ging vlug door naar de borrel en laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk altijd super gezellig!

De borrel was gevuld met persoonlijke speeches, een gezamenlijke toost en een overheerlijke sweets-table. Vervolgens werd de barbecue opgestart en mochten ik en de fotograaf hier lekker van mee eten. We hadden een half uurtje de tijd om even te rusten voordat het knalfuif startte. En wat wist dit gezelschap er een feestje van te maken! Geen openingsdans maar wel een spetterende binnenkomst waarna het feest direct van start ging. Een avond vol dansjes, fotobooth taffarelen, spelletjes, hapjes, drankjes en plezier. Een geslaagde dag! En wat ben ik blij dat ik Lisa & Patrick hen dag heb kunnen laten herbeleven middels een video waar ze enorm blij mee zijn. Lees hieronder hun review:

“Via via zijn we bijna Chanel terecht gekomen. Hebben even lang getwijfeld of we een videograaf wilde voor onze bruiloft. Uiteindelijk, na gesprekken met Chanel, ervoor gekozen om haar in te huren. Uiteindelijk zijn wij super blij met het eindresultaat!! De gesprekken met Chanel liepen heel erg fijn, ze komt ook echt met ideeën wat ze bij andere bruiloften doet. Ze zorgt ervoor dat het resultaat echt bij ons is gebleven. Op de dag zelf was ze ook heel erg fijn. Ze legt uit wat ze wil doen en wat ze voor ogen ziet. Chanel is op een hele prettige manier aanwezig op de dag zelf en kijken terug op een fijne ervaring met haar.”

* * * * *
– Lisa & Patrick

Dit bruidspaar maakte gebruik van het ‘All-in-pakket’.

Een greep uit de leveranciers

Curly's Patisserie
Haar ID
Upload Image...
Van Bommel Juwelier
Lees meer blogs ►

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm