De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

Bruiloft trouwfilm Joep en Veronique

Lees in deze blog meer over de bruiloft van Lisa & Patrick en hoe hun trouwfilm tot stand is gekomen. Laat mij, De Brabant Videograaf, je vertellen over hoe ik de dag heb ervaren!

Eigenlijk zat ik al redelijk volgeboekt maar wat ben ik blij dat dit bruidspaar contact op nam met de vraag of ik hun bruiloft kon filmen. Deze prachtige dag had ik namelijk niet willen missen in mijn portfolio! Deze trouwdag van Veronique en Joep was gevuld met hele mooie persoonlijke onderdelen. 

Trouwfilm Joep & Veronique

Opgehaald worden in je eigen vrachtwagen, het voorlezen van grappige en emotionele geloften na het persoonlijk in het zonnetje zetten van enkele gasten in de ceremonie om vervolgens zelf door de gasten weer in het zonnetje gezet te worden in leuke opgevoerde stukjes en speeches. Wat een leuke beleving was deze dag! En wat was dit bruidspaar ontzettend leuk en makkelijk in de omgang om mee samen te werken. En als kers op de taart wisten ze ook nog eens ontzettend goed hoe ze een feestje moeten bouwen. 

De dag startte bij het ouderlijk huis van Veronique waar ze al druk met haar en make-up bezig waren. Joep was zich in een aparte woning van hem en Veronique tevens aan het klaarmaken waardoor het makkelijk was om even op en neer te lopen. Na wat detail shots van de prachtige jurk en pak en de accessoires kwam er een super gave vrachtwagen het terrein op gereden waarin Veronique en Joep zich die dag zouden vervoeren. Dit is natuurlijk super gaaf voor eigenaars van een vrachtwagenbedrijf. 

Dit bruidspaar had ervoor gekozen om foto’s te maken op de hei in Best. Het waaide best hard dus het was helaas niet mogelijk om de drone zo veel in te zetten als ik had gewild. De wind zorgde echter wel weer voor leuke shots met een waaiende jurk en haren die ook heel leuk zijn om in de video te verwerken. Ik vertrok op tijd bij de fotoshoot want ik moest de camera’s klaarzetten voor het ontvangst op de trouwlocatie. Hier was namelijk een leuke verrassing geregeld voor het bruidspaar met nog meer vrachtwagens! 

Toen was het tijd voor de lunch en na de lunch gingen we door naar de ceremonie. De trouwlocatie die zij hadden gekozen was Boshuys Best. Hier trouwde zij in de prachtige bossen onder het genot van gefluit van de vogels en live muziek. Na de ceremonie liepen we naar de borrellocatie. 

De borrel vond plaats buiten de zaal voor het avondfeest. Hier stonden stretch tenten waaronder we wederom werden ontvangen door live muziek en champagne. Hier genoten we ook van een lekkere barbecue, gemaakt door Hutten Catering. Na het avondeten gingen we door naar het feest. Wat een leuke feestzaal hadden ze op deze locatie. Volledig versierd en in stijl van de bossen. Nadat de zaal goed vol was gelopen opende Veronique en Joep het feest met een romantische openingsdans waarna het knalfuif kon beginnen. Na wat leuke dansshots was het voor mij tijd om af te sluiten en me voor te gaan bereiden op de edit. Maar niet zonder dat het bruidspaar me nog wat filmpjes stuurde van hoe de rest van het feest was verlopen. Filmpjes van een verrassingszangoptreden en een vertrek onder begeleiding van sterretjes. Wat een topdag!

Lees meer blogs ►

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm