Jeroen & Marijn

Liefde kent geen grenzen! Dat was goed te zien op de trouwdag van dit prachtige bruidspaar. Een hele mooie dag die afwisselde tussen liefdevolle emoties en lachen, gieren, brullen. Wat een pret en plezier hebben we gehad en wat hebben we wat afgelachen met zijn allen. Een mooie locatie, een gezellige fotoshoot en een overheerlijke taart met als afsluitend een knalfuif met ervaren dansers.

Hoe verliep de dag?

De dag startte in het Fletcher hotel waar dit bruidspaar zich klaar maakte in gezelschap van familie en dochter. De zenuwen waren te voelen maar iedereen had er enorm veel zin in. Na het klaarmaken was het tijd voor de fotoshoot op een prachtige locatie, namelijk het David Art Kunst Atelier. Het was erg interessant om eens te kunnen filmen op een compleet andere en meer industriële locatie. Hier kon ik eens andere hoeken en poses uitproberen. Vervolgens gingen we door naar de 2e fotolocatie welke in prachtige bossen bij een meertje lag. Compleet iets anders dan fotolocatie 1. Op de locatie heb ik kort even met de drone kunnen vliegen en langs de fotograaf mee kunnen filmen. En wat hebben we gelachen. Dit bruidspaar wilde geen standaard opnamen maar wilde de ongemakkelijke momenten vermijden door elkaar lekker te klieren. En wat paste dit perfect bij het eindresultaat, haha! Maar niet te lang, want we moesten op tijd door naar de locatie van de ceremonie, namelijk Hoeve Klein Zundert.

Hier verliep de rest van de dag. De ceremonie vond plaats in een gezellige tuin waarbij het bruidspaar aan kwam gelopen richting een al zittend gezelschap onder begeleiding van familie en live zang. Een pracht sfeertje! Na de ceremonie was het tijd voor een overheerlijke witte chocolade taart met verse aardbeien. De contactgegevens van die bakker heb ik toch even opgeslagen want wat was die taart toch lekker! Tijdens een borrel en een sharing diner was het tijd voor het feest. Maar niet voordat ik nog even de broek van een van de bruidegoms handmatig dicht moest naaien door een klein scheurtje, haha! Na wat handmatig knutselen was ook dit pak gereed voor het feest. 

Het feest werd geopend door een openingsdans waarna een grote ballon met allerlei kleine ballonnen erin met een stok kapot werd geprikt. Het gezelschap mengde zich op de dansvloer om de kleine ballonnetjes al dansend kapot te trappen. De rest van de avond werd er vol lop gebruik gemaakt van de dansvloer door enthousiaste feestgangers. Wat een geslaagde dag! 

Jeroen en Marijn kozen voor het All-in pakket waarbij zij een Social Media Reel, Highlight video en Dagdocumentaire kregen met alle rauwe beelden, een volledige ceremonie en de opgenomen geloften en speeches. Omdat de highlight video wat persoonlijke informatie bevatte heb ik een verkorte versie van de highlightvideo gemaakt om mijn klanten een idee te geven van mijn vaardigheden en creativiteit. Bekijk het resultaat hieronder!