Jennifer & Carlo

De trouwdag van Jennifer & Carlo vond plaats op 7 april 2023. Ik was op tijd aanwezig. Om 7 uur al zelfs! Er was nog niet direct iets te filmen want het licht moest nog komen dus ik hielp verder met het opzetten van de koffietafel. Ook zat ik gezellig mee aan tafel met de rest van familie toen zij gingen ontbijten. Een ultieme manier om iedereen alvast even te leren kennen. 

Dit prachtige bruidspaar had ook twee prachtige dochters en wat waren zij spontaan en totaal niet camera verlegen! Dat heeft enkele leuke beelden opgeleverd. De meiden maakte zich klaar bij mama, samen met de vriendinnen en de bruidegom maakte zich klaar bij het ouderlijk huis. 

De first look vond plaats voor het ouderlijk huis van de bruid. Een prachtig en emotioneel moment waarbij de opmerking ‘Jij ziet er mooi uit, mama!’ niet weg te denken was. Na de First Look genoot iedereen van een broodje en een drankje zodat ze met een gevulde maag naar de ceremonie konden gaan. Hiervoor was een leuk versierde schoolbus geregeld zodat de gasten zelf niet hoefde te rijden. 

De ceremonie locatie was niet zomaar uitgekozen. Nee, deze vond namelijk plaats op een prachtig groen stuk landje aan het water wat in eigendom was van het bruidspaar langs een wei met enthousiaste geitjes die tevens goed werden verzorgd door de familie. Na de ceremonie werd de overheerlijke taart aangesneden die samen met een toost opgegeten werd. Vervolgens vertrokken we naar Marienwaerdt waar een lekker diner was verzorgd waarbij de tijd tussen de gangen door werd gevuld met emotionele speeches. 

Na het diner verplaatste het gezelschap zich terug naar het ouderlijk huis. Hier was namelijk een prachtig versierde feestzaal waar het avondfeest werd gehouden. Na het gooien van het boeket en een gezellige openingsdans barste het feest los. Iedereen ging meteen met de voeten van de vloer.

Ik werd bij dit gezelschap zo hartelijk ontvangen dat ik na film-eindtijd nog even ben blijven hangen voor een drankje. En je raad het nooit, een nieuwe aanvraag voor 2024 kwam hier zelfs uit voort! Bekijk hieronder de beelden van deze prachtige dag.

Dit bruidspaar maakte gebruik van het ‘All-in-pakket’.