De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

Trouwfilm Frank & Mariska

Lees in deze blog meer over de bruiloft van Frank en Mariska en hoe hun trouwfilm tot stand is gekomen. Laat mij, De Brabant Videograaf, je vertellen over hoe ik de dag heb ervaren!

Frank en Mariska trouwde op 15 juli 2023. De dag startte in de ochtend bij het huis van Frank en Mariska waar Frank zich samen met hun zoontje en de moeder van Frank aan het klaarmaken was. Na wat detailshots van de trouwaccessoires en de geliefde huiskat ontving ik een super leuke goodiebag met alle essentials en een lief handgeschreven kaartje om de dag door te komen.

Bruiloft Frank & Mariska

Samen met de fotograaf ging ik door naar Mariska en hun kleine dochtertje om het klaarmaken bij de ouders van Mariska te filmen. Mariska was een bruid die overal bovenop zat en alles tot in de puntjes had geregeld. Wat een leuke enthousiasme spatte er vanaf bij dit gezelschap. Na de first look bij een spetterende auto en een gezamenlijke lunch met zijn allen gingen we door naar de foto- en tevens trouwlocatie Fort Vuren

We namen wat leuke drone shots op en verzonnen leuke poses. Vervolgens was het tijd voor de ceremonie. Het gezelschap zat al klaar voor deze festival bruiloft. Buiten onder een stretchtent aan het water, midden in de natuur vond een gezellige sfeervolle ceremonie plaats met biermannen, een bloemenmeisje, de ringdrager en het enthousiaste bruidspaar. Na emotionele geloften, het ja-woord en de eerste kus was het tijd voor geen bruidstaart maar een lekkere borreltafel en een drankje. 

We namen nog wat leuke shots op van het gezelschap samen en toen begon het opeens te regenen! Oh nee! Maar gelukkig was dat van korte duur, namelijk maar 10 minuten. En toen kwam weer de volle zon door de wolken en konden we lekker buiten barbecueën met zijn allen. Tijdens het diner gaven enkele gasten een leuke en ontroerende speech. 

Toen was het tijd voor het feest. Deze vond plaats onder dezelfde stretchtent als waar de ceremonie was, echter was deze nu volledig omgebouwd naar een feestindeling. De DJ stond klaar voor de openingsdans die Frank en Mariska vorm gaven middels een sfeervolle salsa. Hierna was het feest geopend en het duurde niet lang voordat heel het gezelschap zich op de dansvloer begaf. Dit was een feest waar ik zelfs niet bij weg te slaan was. Meerdere keren pakte ik mijn spullen in en was ik van plan om naar huis te gaan maar bij terugkomst om afscheid te nemen gebeurde er toch nog iets wat ik echt moest filmen, en dat tot 3x toe voordat ik toch echt naar huis ben vertrokken haha!

Frank en Mariska gaven hun goed hun wensen door voor hun trouwfilm en de webversie hiervan waar ze in verband met de privacy van de gasten enkele beelden graag privé wilde houden. En dat is natuurlijk geen enkel probleem! Ik ben ze al enorm dankbaar dat ik hun prachtige bruiloft op deze manier maar laten zien aan nieuw geïnteresseerde bruidsparen. 

Lees hieronder de review van Frank en Mariska:

“Lieve Chanel, wat heb je onze dag prachtig vast weten te leggen!! Met een lach en een traan bekijken we regelmatig de door jou gemaakte video’s terug, omdat je vooral echt de juiste momenten hebt weten vast te leggen. Daarnaast heb je deze op zo’n mooie manier weten te monteren dat we heel de dag weer herbeleven. Je hebt tijdens het filmen ook veel creatieve ideeen er ingegooid en dit maakt de video nog leuker. Je was naderhand ook heel flexibel, professioneel en waardeerde onze inbreng. Wat daarnaast ook zeker belangrijk is om te benoemen is dat we ons bij jou vanaf de eerste minuut op ons gemak voelden en we helemaal op een lijn zaten. Je bent gewoon zo’n warm, behulpzaam, gezellig en lief mens 🙂 Je hoorde helemaal bij de bruiloft en met de prachtige video’s hadden we dan ook geen betere videograaf kunnen wensen: DANKJEWEL met hoofdletters!!”

* * * * * 
– Mariska & Frank

Dit bruidspaar maakte gebruik van het ‘All-in-pakket’.

Een greep uit de leveranciers

bzphotography.nl

Lees meer blogs ►

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm

De Brabant Videograaf – Blog Lisa & Patrick – Bruiloft trouwfilm